Meny

Velkommen til TUIL Treningssenter! Vi tilbyr et bredt utvalg av treningsmuligheter som hjelper deg med å nå dine mål, uansett om du er nybegynner eller en erfaren treningsentusiast. På vårt treningssenter finner du et spesielt fokus på gruppetrening og personlig trening, som tilrettelegger for et engasjerende, effektivt og støttende treningsmiljø.

Gruppetrening: Bli med i et av våre mange gruppetreningstimer og opplev gleden ved å trene sammen med andre. Vi har et variert utvalg av timer som passer for alle nivåer og interesser, fra zumba og yoga til styrke- og kondisjonstimer. Våre profesjonelle instruktører sørger for at timene er både morsomme og utfordrende, og skaper en støttende atmosfære som hjelper deg med å oppnå dine mål.

Personlig trening: For de som ønsker en mer individuell tilnærming, tilbyr vi personlig trening med erfarne og sertifiserte personlige trenere. Våre trenere vil skreddersy et treningsprogram basert på dine mål, behov og preferanser, og sørge for at du får den veiledningen og støtten du trenger for å nå dine mål på en trygg og effektiv måte. Vi tilbyr treningsveiledning uavhengig av nivå og erfaring, slik at alle kan dra nytte av vår ekspertise.

Besøk vår nettside www.tuil.no for å finne ut mer om vårt treningssenter, våre gruppetreningstimer og personlig treningstilbud. Du kan også enkelt booke gruppetreningstimer og kontakte personlig trening direkte fra nettsiden. Bli med oss i dag og ta det første steget mot en sunnere og lykkeligere livsstil. TUIL Treningssenter - hvor din suksess er vår prioritet.


Vil du bli medlem?

Her kan du melde deg inn hos oss

Bli medlem