Meny

Personlig trening og kosthold før og etter graviditet - La våre eksperter hjelpe deg

Graviditet er en spesiell og krevende tid for kvinnekroppen. Å holde seg aktiv og ha et balansert kosthold før, under og etter graviditeten er viktig for både mor og barns helse. Hos TUIL Treningssenter har vi utdannete eksperter som hjelper deg med å tilpasse trening og kosthold slik at du kan nyte denne perioden i livet og få en sunn og trygg graviditet og etterfølgende restitusjon.

Å trene under graviditeten kan bidra til å redusere graviditetsplager, forbedre energinivået, og hjelpe deg med å opprettholde en sunn vektøkning. Våre personlige trenere er utdannet i å skreddersy treningsprogrammer for gravide, med øvelser som er trygge og effektive for både deg og babyen. Vi tar hensyn til individuelle behov og tilpasser treningen etter hvert som graviditeten utvikler seg.

Etter fødselen kan det være utfordrende å komme tilbake i form og gjenopprette kroppens styrke og funksjon. Våre eksperter vil hjelpe deg med å lage et personlig treningsprogram som styrker bekkenbunnsmuskulaturen, gjenoppretter kjernemuskulaturen og hjelper deg med å komme tilbake til din før-graviditetsform på en trygg og effektiv måte. Vi tar hensyn til din kropp, eventuell amming og dine mål og preferanser.

Et godt kosthold er avgjørende for en sunn graviditet og for å sikre at babyen får de nødvendige næringsstoffene for optimal vekst og utvikling. Våre ernæringseksperter vil hjelpe deg med å lage en balansert kostholdsplan, som tar hensyn til dine spesifikke ernæringsbehov under og etter graviditeten. Vi fokuserer på sunne matvarer som er rike på vitaminer, mineraler og makronæringsstoffer, samt tilstrekkelig væskeinntak for å støtte både mor og barns helse.

Vi har gruppetimer som passer for gravide og mødre (far er også velkommen), for booking: Timeplan | TUIL

Vil du bli medlem?

Her kan du melde deg inn hos oss

Bli medlem